معاون فنی و عمرانی شهرداری ورامین گفت: بهسازی و پیاده روسازی، هدیه شهرداری به شهروندان و کسبه خیابان 15 خرداد است.
معاون فنی و عمرانی  شهرداری ورامین در گفت و گو با خبرنگار فارس در جنوب استان تهران اظهار  داشت: مدیریت شهری ورامین ارتقاء سطح زندگی شهری و شهروندی را از طریق  اجرای پروژه های عمرانی و خدمات شهری در سرلوحه برنامه های خود قرار داده و  تاکنون پروژه های متعددی را برنامه ریزی و در حوزه عمرانی اجرا کرده است. 
 صادق عباسی بهسازی و پیاده روسازی معابر اصلی و پرتردد شهری ورامین را یکی  از همین پروژه ها دانست و افزود: شهر محل فعالیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و  خدماتی و ارائه خدمات متقابل شهروندان در حوزه داد و ستد بوده و در صورت  ایجاد پروژه های عمرانی و خدماتی مورد نیاز شهر، رضایت شهروندان را از   زندگی شهری به عنوان فعالان حوزه تجاری، زندگی اجتماعی، تحصیل، تفریح  و…  به دنبال دارد.
 وی در ادامه خاطرنشان کرد: از چهار سال گذشته تاکنون پروژه بهسازی و پیاده  روسازی معابر اصلی و پرتردد شهر در خیابان های آیت الله طالقانی، مسجد  جامع، شهدای 10 دی، شهید زواره، کمربندی شهید بهشتی، بلوار شهید باهنر و  …  با شیوه های نوین و مصالح استاندار و جدید اجرا شده است. 
 عباسی گفت: در سال گذشته نیز بهسازی و پیاده روسازی خیابان 15 خرداد به  عنوان یکی از خیابان های طولانی، پرتردد، اصلی و مرکز تجاری در دستور کار  قرار گرفت و در فاز نخست در سال گذشته از میدان امام خمینی (ره) تا گلزار  شهدای سید فتح الله (ع) و در سال جاری نیز در فاز دوم، از این گلزار تا  میدان علامه قطب الدین رازی ورامینی به مساحت بیش از 4 هزار متر مربع اجرا شد.
 معاون فنی و عمرانی شهرداری ورامین در پایان تصریح کرد: همزمان با اجرای  این طرح، بهسازی فضاهای سبز و درختان موجود با اجرای لوله کشی برای آبیاری  قطره ای انجام و  نیز لایروبی نهرها و جوی ها از طریق نصب جداول جدید، پل  ها و تعریض و مناسب سازی پیاده رو برای تردد معلولان و افراد سالمند اجرا و  جهت تامین روشنایی بهتر معابر، پایه چراغ های کوتاه  و جدید نصب شد.